Lite om mig...

Familjen består av mig och min man, våra busfrön till barn; lille A och lilla M samt de två fina cockerkillarna Abbe och Elof. Vi bor i Karlshamn i Blekinge.

Den här sidan handlar om våra hundar, såväl våra nuvarande som vår tidigare goding Tarzan. Varje hund har en egen sida i menyraden med flera olika undersidor som innehåller bilder, resultat och annat smått och gott. 

Jag har varit cockerägare sedan 2000 då jag fick min första hund i födelsedagspresent av min man. Då var jag hundrädd, men rädslan övergick snabbt till kärlek och ett brinnande intresse för rasen cocker spaniel. Samtliga våra cockrar kommer från Inger och Alf Jönsson på Lönnbackens Kennel, underbara människor som har kommit mig väldigt nära. 2010 kom jag med i styrelsen för Cocker Sydost och sedan 2011 sitter jag som ordförande. Jag tycker det är roligt att åka på utställningar.  

Cockerkillarnas sida handlar om vår kärlek och speciella förälskelse till den underbara hundrasen cocker spaniel. Kort sammanfattat kan man säga: Cocker - söt och go' som socker!!  

Just nu är jag inte aktiv på min blogg,  Cockerkillarnas vita hem, men kanske blir det ändring på det framöver. Bloggen handlar om hundarna, inredning och annat som hör till när man har hus och trädgård. Helt enkelt en glimt från vårt vita hem. 
  
Ha det så kul på vår sida och hjärtligt välkommen hit!
Lämna gärna en hälsning i vår gästbok eller på kontaktsidan.
 

/Marie

Skriv en kommentar: (Klicka här)

123minsida.se
Bokstäver kvar: 160
OK Skickar...
Se alla kommentarer

| Svar

Senaste kommentarer

28.01 | 18:23
Lite om mig... har mottagit 1
16.06 | 15:51
När vi köpte Abbe har mottagit 1
25.01 | 16:39
Startsida har mottagit 1
20.07 | 10:36
När Tarzan blev sjuk har mottagit 1
Du gillar den här sidan